Фітоспорин® - 10 г

Категорія товарів: фунгіциди

Діюча речовина: спори та клітини Bacillus subtilis

Виробник: ТД Киссон

Властивості: 
  • захист і профілактика грибкових та бактеріальних хвороб (близько 25 видів);
  • знезараження ґрунту від патогенної мікрофлори;
  • зменшення токсичного впливу мінеральних добрив на рослину;
  • збільшення врожайності сільськогосподарських культур.


Фітоспорин
®  – біофунгіцид для лікування і профілактики грибкових та бактеріальних хвороб. Попереджує і знищує фітофтору, кореневі гнилі, паршу, борошнисту росу, чорну ніжку, іржу та ін. Представляє собою препарат на основі Bacillus sudtilis («сінна паличка») – бактерій, які входять в конкуренцію із більшістю грибкових та бактеріальних захворювань, та пригнічує їх розвиток. Побічна складова Фітоспорин® – гумат калію, здійснює функцію стимулятора росту, який посилює ріст і активує фізіологічні та обмінні процеси рослини.


Призначення: застосовується на більшості кімнатних, декоративних, овочевих та плодових культур.

Ефективність:
 захищає сільськогосподарські культури від широкого спектру грибкових та бактеріальних хвороб.

 

Норма витрати та схема застосування
Культура  Норма застосування Спосіб та термін застосування
Картопля 10 г/0,5 л води передпосадкова обробка бульб (0,5 л на 20 кг)
Капуста 1,5 г/л води передпосівне замочування насіння на 1-2 години (100-150 мл на 100 г насіння)
Капуста 3 г/1 л води занурення коріння розсади на 1-2 години перед висадкою в ґрунт (1л/100-150 рослин)
Томат 1,5 г/1 л води передпосівне замочування насіння на 1-2 години (100-150 мл на 100 г насіння)
Томат 10 г/5 л води занурення коренів на 1-2 години перед висадкою в ґрунт (1л/100 рослин)
або полив розсади через 3 дні після висадки в ґрунт (150-200 мл/рослину)
Огірок 1,5 г/5 л води передпосівне замочування насіння на 1-2 години (100-150 мл на 100 г насіння)
Культура Норма застосуванняСпосіб та термін застосування
Картопля 10 г/5 л воды обприскування під час вегетації: профілактичне у фазах змикання рядків – бутонізації, повторно через 10-15 діб (5 л/50 м2)
Капуста 6 г/10 л воды обприскування через 7-10 днів після висадки в ґрунт і повторне – через 2-3 тижні (10 л/100м2)
Томат 5 г/10л воды обприскування в період вегетації: профілактичне з інтервалом 10-15 днів (10 л/100 м2)
Огірок 10 г/5 л воды обприскування під час вегетації тричі: профілактичне, наступні з інтервалом 10-15 днів(5 л/50 м2)
Склад
Діюча речовина
титр живих спор і клітин Bacillus subtilis штам26Д - не менше 2 млрд/г гумат калію